Alla samlingarFAQ - Karma Save - för användare
Hur ställer jag in så att jag bara ser mat jag är intresserad av?
Hur ställer jag in så att jag bara ser mat jag är intresserad av?
Marisol Lince Ahlgren avatar
Skrivet av Marisol Lince Ahlgren
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du till exempel har en matpreferens eller allergi som gör att du endast vill se en viss typ av mat, kan du enkelt ställa in detta under Matpreferenser (Filter på Android) eller Kartan (Filter på iPhone).

1. Gå in på Mat (Filter på Android) eller Karta (Filter på iPhone).

2. Slå på eller av de filter som passar dina behov.

3. Klart!

Observera att filtren är beroende av att stället som lägger ut maten också har satt rätt märkning på den. Det kan till exempel innebära att ett bageri av misstag visar att de har bröd med gluten, trots att du har ställt in att endast se glutenfritt.