Alla samlingarFAQ - Karma Save - för användare
Så här bjuder du in vänner till Karma och tjänar krediter! 🎉
Så här bjuder du in vänner till Karma och tjänar krediter! 🎉
Marisol Lince Ahlgren avatar
Skrivet av Marisol Lince Ahlgren
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du hjälpa till att minska matsvinnet och samtidigt tjäna lite extra krediter? Så här kan du enkelt bjuda in vänner till Karma:

1. Gå till din profil
    Klicka på "Profil" i menyn längst ner på skärmen.

2. Välj "Bjud in en vän till Karma"
    När du är inne på din profil, scrolla ner och tryck på "Bjud in en vän till Karma".

3. Klicka på "Bjud in vänner"
    Du kommer nu att se en grön knapp som heter "Bjud in vänner". Klicka på den för att komma vidare.

4. Skicka inbjudan via SMS eller WhatsApp
    Tyvärr fungerar QR-koden inte just nu, men du kan enkelt skicka länken via SMS eller WhatsApp.

Om personen du bjuder in är ny på Karma och skapar ett konto via din länk, får de 30 kr att använda inom en månad. När de räddar sin första måltid får du dessutom 20 kr som tack!