Alla samlingarFAQ - Karma Save - för företag
Så här enkelt kan du förbereda morgondagens försäljning med Karma
Så här enkelt kan du förbereda morgondagens försäljning med Karma

morgondagens försäljning med Karma

Marisol Lince Ahlgren avatar
Skrivet av Marisol Lince Ahlgren
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att förbereda morgondagens försäljning med Karma är både enkelt och effektivt. Med funktionen "Morgondagens Karma" kan du spara tid och säkerställa att din butik är redo att rädda mat på ett smidigt sätt nästa dag. Här är en steg-för-steg-guide för att använda denna praktiska funktion.

Detta kan du göra när dina försäljnings- och upphämtningsfönster för dagen har passerat.

Steg 1: Gå till Säljfliken

Klicka på "Sälj".

På datorn: På höger sida av skärmen hittar du sektionen "Morgondagens Karma".

På mobilen: Dra upp fliken längst ned för att komma åt "Morgondagens Karma".

Steg 2: Förbered varor för morgondagens försäljning

Klicka på de varor du vill lägga till i morgondagens försäljning. Detta säkerställer att de är redo att säljas nästa dag.

Steg 3: Välj hur försäljningen ska starta

Efter att ha lagt till varor kan du välja om du vill att försäljningen ska starta automatiskt nästa dag eller om du vill starta den manuellt.

Automatisk start: Klicka på "Sälj detta imorgon". Försäljningen kommer att starta automatiskt med de valda varorna, så att du kan fokusera på andra uppgifter.

Manuell start: Om du föredrar att starta försäljningen själv nästa dag, klicka på "Starta inte försäljning". Då kommer du att behöva komma tillbaka och starta försäljningen manuellt.

Tips: Spara tid och öka effektiviteten

Vi rekommenderar att du använder alternativet "Sälj detta imorgon" för att automatiskt starta försäljningen. Detta hjälper dig att optimera din tid och säkerställa att inga varor missas. Det är viktigt att alla i butiken vet var Karma-varorna finns och att de är redo att säljas nästa dag.

Genom att följa dessa enkla steg kan du förbereda morgondagens försäljning snabbt och enkelt, vilket hjälper dig att minska matsvinn och spara tid.

Prova funktionen "Morgondagens Karma" idag och upplev hur smidigt det kan vara att förbereda din försäljning i förväg!