Alla samlingarFAQ - Karma Save - för företagKarma - så fungerar tjänsten
Hur får man bort varor, om man redan har startat försäljningen?
Hur får man bort varor, om man redan har startat försäljningen?
Lukas Strandberg avatar
Skrivet av Lukas Strandberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att ta bort varor som du redan har startat försäljning för, går du till följande steg i din Karma-app:

1. Gå till avsnittet "Sälj".

2. I menyn under "Dagens Karma" bör det finnas ett alternativ som säger "Pausa försäljning". Du kan trycka på det om du vill.

3. Hitta den aktuella varan som du vill ändra eller ta bort från försäljningen.

4. Klicka försiktigt och långsamt på "-".

5. Uppdatera sidan för att bekräfta att ändringarna har genomförts korrekt.

6. Om du har pausat din försäljning, tryck på "Återuppta försäljning".

Om du har "Grocery Store-addonet", kommer din app se annorlunda ut, och då bör du följa dessa steg:

1. Gå till avsnittet "Sälj".

2. Framför "Dagens Karma" bör det finnas en knapp med två streck (II). Du kan trycka på den om du vill pausa försäljningen.

3. Hitta den aktuella varan som du vill ta bort från eller ändra försäljningen.

4. Klicka på varan, då kommer en text visas under som säger "Redigera vara". Där kommer du att se på höger sida det datum som du har valt för att denna vara ska vara till försäljning i Karma.

5. Tryck försiktigt och långsamt på "-" tills du når önskat antal.

6. Uppdatera sidan för att bekräfta att ändringarna har genomförts korrekt.

Om du har pausat din försäljning, tryck på den gröna knappen för att återuppta den.