Alla samlingarFAQ - Karma Save - för användareTeknisk support
Hur stänger/aktiverar man notiser i appen?
Hur stänger/aktiverar man notiser i appen?
Marisol Lince Ahlgren avatar
Skrivet av Marisol Lince Ahlgren
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill stänga av notiser från Karma-appen kan du göra det antingen direkt i appen eller genom din telefons inställningar.

Här är en enkel guide:

I appen:

1. Öppna Karma-appen och gå till din profil.

2. Välj alternativet "Hantera notispreferenser".

3. Här kan du välja att stänga av alla notiser eller justera vilka typer av notiser du vill ta emot.

I telefonens inställningar:

1. Gå till inställningar på din mobil.

2. Välj "Notiser".

3. Här kan du hitta Karma-appen och justera inställningarna för notiser, inklusive att stänga av dem helt.

.

Genom att följa dessa steg kan du enkelt kontrollera hur och när du vill ta emot notiser från Karma.