Hej!

Vänligen uppmärksamma att den här funktionen för närvarande endast finns tillgänglig för iPhone-användare men att vi jobbar på att göra den tillgänglig även för Android framgent.

För att lättast kunna hitta vegetarisk eller vegansk mat så finns det en filterfunktion man kan använda sig av.

Du klickar på den gröna knappen uppe i högra hörnet och sedan ställer önskad preferens så visas det endast de rätterna.

I dagsläget har vi denna funktion på alla iPhones och vi hoppas självklart kunna erbjuda det till Android-baserade också inom en inte allt för lång framtid.

Skulle du ha några frågor så tveka inte att höra av dig via knappen längst ner på högra sidan så hjälper vi gladeligen dig :)